*

7 recensies:
 1. Na jarenlang eerlijk en betrouwbaar onderhoud door Automaster, werd het toch tijd voor een andere auto. We hebben Taoufik gevraagd om voor ons op zoek te gaan.
  Hij heeft onze verwachtingen overtroffen: occasion als nieuw, met grote beurt, met garantie, met service, met poetsbeurt en met vertrouwen!
  En natuurlijk gaan we voor onderhoud naar Automaster.


  oktober 23, 2019
 2. Wij waren opzoek naar een goede gebruikte auto.
  Door Automaster (Taoufik) gevonden en geleverd.
  Dik tevreden alles volgens afspraak en goede services…
  Wat wil je nog meer…
  Bedankt Rob en Gerrit
  PS.
  Super auto….


  mei 16, 2019
 3. Alleen maar lof voor Taoufik en zijn mannen! Je kunt er altijd terecht en staat men je met raad en daad bij. Denken perfect mee in oplossingen om het nog betaalbaar te maken! Voor ons geen andere garage meer!


  november 14, 2018
 4. Peugot dealer stelde dat een zeer kostbare reparative nodig was om dak functioneel te houden. Automaster heft het gerepareerd voor een fractie van die prijs. Super geholpen en nogmaals bedankt!!!


  juli 13, 2018
 5. Ik kom al jaren bij deze man en levert altijd de beste werk.. kleine dingen worden snel gemaakt.. super tevreden over deze garage..


  juli 4, 2018
 6. Via vrienden bij Taoufik gekomen en direct een goed gevoel. We hebben hem gevraagd om uit te kijken naar een auto met hoge instap.
  De aangeboden auto was als nieuw en werd perfect afgeleverd inclusief grote beurt en garantie. Niet een gladde jongen in een strak pak met
  mooie praatjes maar een eerlijk persoon waarbij je zeker weet dat alles goed geregeld en afgehandeld word. Hij heeft er een klant bij en ik
  zal zeker automaster aanraden bij onze vrienden en bekenden.


  februari 11, 2018
 7. Goede service, eerlijke en betrouwbaar. Nooit problemen en altijd goede uitleg.


  juni 9, 2017


Wat onze klanten zeggen?

 • Goudeerlijke vakman

  Tamaroute
  Sinds 2007 al drie auto's gekocht bij Automaster. Nooit problemen gehad en altijd alles netjes opgelost voor een goede en eerlijke prijs. Verdere service is ook uitstekend. De garage heeft me bijvoorbeeld een keer weggesleept toen ik door een kapotte dynamo met lege accu kwam te staan en kwam ook een keer thuis de auto starten omdat ik de lichten had laten branden. Allemaal kosteloos. Gewoon erg prettig. Sinds kort ben ik verhuisd, maar blijf speciaal voor deze garage terugkomen.
 • Vakkundige en betrouwbare service.

  G.
  Vakkundige en betrouwbare service. Ik kon direct terecht en werd ook direct geholpen.
 • Voor iedereen aan te bevelen.

  Ben Mohlmann
  Heel vakkundig en klant vriendelijk. Mijn aandrijf as was niet meer recht.Na kleine proefrit hadden we het lek boven .En met een schappelijk prijs gemaakt Klasse. Voor iedereen aan te bevelen.
 • Automaster bedankt!

  Belgin Arslan
  Had vorig jaar een Steenmarter onder de motor kap en tijdens het rijden is het arme dier door allerlei leidingen en kabels gekomen. Na vijf minuten rijden begon mijn auto te rare geluiden te geven en stopte ineens. Terwijl menige grote garage bedrijven moeilijk deden over slepen en dat ze pas met een week tijd hadden om het te repareren was Automaster zo netjes om de auto direct op te halen. Volgende dag was de schade expert van de verzekering er ook. Mocht gemaakt worden.

  Verzekering wilde van tijd tot tussen stand van de schade en herstel bedrag. Dat heeft Automaster ook netjes gedaan en binnen een week was mijn auto weer klaar. Oh ja in de die week hadden ze ook een kleine vervangende auto voor mij dus alles was goed geregeld. Hoogte van het te betalen bedrag viel gelukkig ook mee.

  Paar maanden later heb ik z'n kleine kastje gekocht die hoge tonen zendt, waardoor steenmarters afgeschrikt worden en weg blijven. Hebben ze ook voor mij kosteloos eronder gezet. Automaster bedankt.
 • Twee autos gekocht zonder problemen!

  rcsmit
  Twee auto's gekocht in het lagere prijssegment (<€ 1750), beide zonder problemen. De laatste had onverwachts nog geen nieuwe distributieriem, deze is zonder discussie tegen materiaalkosten vervangen.